Indhold af sporingsfiler, dumpfiler og indstillingsfiler

Bemærk: Alle filer, der beskrives i dette afsnit, er kun tilgængelige for computerens systemadministrator og ejeren af den computerkonto, som har Kaspersky Password Manager installeret.

1. Sporingsfiler

Sporingsfiler indeholder følgende oplysninger om hændelser, der opstår under driften af Kaspersky Password Manager:

Sporingsfiler indeholder kun de oplysninger, der er nødvendige for at rette fejl i programmet. Kaspersky bruger sporingsfiler til at undersøge hændelser, der er knyttet til fejl i driften af Kaspersky Password Manager.

Som standard er oprettelsen af sporingsfiler deaktiveret. Du kan kontakte kundeservice for at få oplysninger om, hvordan du aktiverer oprettelse af sporingsfiler.

Sporingsfiler kan kun sendes manuelt til Kaspersky. Kaspersky Password Manager sender ikke sporingsfilerne til Kaspersky automatisk.

Du kan vælge, hvordan sporingsfiler skal sendes til Kaspersky.

Inden sporingsfilerne sendes til Kaspersky, skal du gennemse de data, de indeholder. Underafsnit 1.1-1.3 angiver navngivningssystemet for sporingsfiler, og hvor de er gemt på din computer.

Vigtigt: Sporingsfiler kan muligvis indeholde personlige eller følsomme oplysninger. Ved at sende sporingsfiler til Kaspersky accepterer du at levere alle de data, der indeholdes i de sporingsfiler, du sender, til Kaspersky, og du accepterer den metode, der anvendes til at sende dem.

1. Sporingsfilerne kpm_app_<tidsstempel>.log kan indeholde oplysninger om hændelser, der opstår i Kaspersky Password Managers grafiske brugergrænseflade.

Sporingsfilerne kpm_app_<tidsstempel>.log kan muligvis indeholde følgende data:

• Navne og identifikatorer for operativsystembrugere på macOS
    • URL’er på Kaspersky-websteder
    • Fulde navne på Kaspersky Password Managers filer
    • Brugernavne og adgangskoder til oprettelse af forbindelse til proxyserveren
    • Brugernavne og adgangskoder til at få adgang til websteder, hvis brugeren logger på websteder, mens der oprettes sporingsfiler
    • Brugerindstillinger

Sporingsfilerne kpm_app_<tidsstempel>.log gemmes i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfilerne kpm_app_<tidsstempel>.log gemmes på din computer fra det tidspunkt, sporingen aktiveres.

2. Sporingsfilerne kpm_agent_<tidsstempel>.log kan indeholde oplysninger om hændelser, der opstår i Kaspersky Password Managers grafiske brugergrænseflade.

Sporingsfilerne kpm_agent_<tidsstempel>.log kan muligvis indeholde følgende data:

• Fulde navne på Kaspersky Password Managers filer
    • Navn og IP-adresse på proxyserveren
    • Brugerindstillinger
    • Information om besøgte URL’er
    • URL’er på Kaspersky-websteder
    • Navne og identifikatorer for operativsystembrugere på macOS
    • Brugernavne og adgangskoder til oprettelse af forbindelse til proxyserveren
    • Brugernavne og adgangskoder til at få adgang til websteder, hvis brugeren logger på websteder, mens der oprettes sporingsfiler

Sporingsfilerne kpm_agent_<tidsstempel>.log gemmes i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfilerne kpm_agent_<tidsstempel>.log gemmes på din computer fra det tidspunkt, sporingen aktiveres.

3. Sporingsfilerne kpm_daemon_<tidsstempel>_pid_<PID>.log kan indeholde oplysninger om hændelser, der opstår under følgende processer:
    • Konfiguration af programmet
    • Åbning af websteder af brugeren
    • Opdatering af programdatabaser eller automatisk opdatering af programmet
    • Oprettelse af forbindelse til My Kaspersky
    • Modtagelse af indstillinger fra My Kaspersky
    • Ændring eller synkronisering af adgangskodedatabaser

Sporingsfilerne kpm_daemon_<tidsstempel>_pid_<PID>.log kan muligvis indeholde følgende data:

• Fulde navne på Kaspersky Password Managers filer
    • Navn og IP-adresse på proxyserveren
    • Information om besøgte URL’er
    • URL’er på Kaspersky-websteder
    • Navne og identifikatorer for operativsystembrugere på macOS
    • Brugernavne og adgangskoder til oprettelse af forbindelse til proxyserveren
    • Brugernavne og adgangskoder til at få adgang til websteder, hvis brugeren logger på websteder, mens der oprettes sporingsfiler
    • Brugerindstillinger

Sporingsfilerne kpm_daemon_<tidsstempel>_pid_<PID>.log gemmes i mappen ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.kpm/Library/Application Support/KPM/Logs.

Sporingsfilerne kpm_daemon_<tidsstempel>_pid_<PID>.log gemmes på din computer fra det tidspunkt, sporingen aktiveres.

Vigtigt: For at undgå at brugernavne og adgangskoder til websteder kommer med i sporingsfiler, anbefaler vi, at du ikke logger på websteder, mens sporing er aktiveret.

Kaspersky beskytter alle modtagne oplysninger i overensstemmelse med loven og Kasperskys gældende regelsæt.

Sporingsfiler indeholder kun de data, der er nødvendige for at rette fejl i programmet. Kaspersky bruger sporingsfiler til at undersøge hændelser, der er knyttet til driften af Kaspersky Password Manager.

Som standard er oprettelsen af sporingsfiler deaktiveret.

Sporingsfiler kan kun sendes manuelt til Kaspersky. Kaspersky Password Manager sender dem ikke automatisk.

Du kan vælge, hvordan sporingsfiler skal sendes til Kaspersky.

Inden sporingsfilerne sendes til Kaspersky, skal du gennemse de data, de indeholder.

Ved at sende sporingsfiler til Kaspersky accepterer du at overføre alle de data, de indeholder, og du accepterer den metode, der bruges til at sende dem.

2. Dumpfiler

Dumpfiler inkluderer alle oplysninger om arbejdshukommelsen i programmets processer på det tidspunkt, hvor dumpfilen blev oprettet. Hukommelsesdumps kan indeholde fortrolige oplysninger.

Dumpfiler genereres af operativsystemet og sendes kun med dit samtykke. Inden du sender en dumpfil, bedes du gennemse indholdet.

3. Ekstra filer

Derudover genererer Kaspersky Password Manager ekstra indstillingsfiler, som gemmes på brugerens computer. Disse filer kan indeholde de oplysninger, der er nødvendige for drift af softwaren: indstillinger, interne databaser, konfigurationsfiler.

Specialister i kundeservice kan bede dig om at levere de ekstra filer for at forkorte behandlingstiden for anmodninger i forbindelse med fejl i softwaren. Brugeren sender disse data manuelt efter anmodning fra en specialist i kundeservice.

Ved at sende de ekstra indstillingsfiler til kundeservice accepterer du at levere alle de data, de indeholder, og du accepterer den metode, der bruges til at sende dem. Før du sender disse filer, bedes du gennemgå deres indhold.

Disse ekstra filer kan indeholde følgende oplysninger: